vrijdag 28 oktober 2016

Merelbeke laatste foto's

Vandaag was het al de laatste dag van onze fijne driedaagse. Gisterenavond was het nog gezellig met spelletjes, film of knutselen en na de goedgevulde dag hebben we allemaal heel goed geslapen.
Deze morgen hebben we alles ingepakt en onze valiezen klaargezet om afgehaald te worden. (Nog eens dankjewel aan de ouders van Patrik die voor het vervoer van onze bagage hebben gezorgd!)
Dan gingen we met de bus naar Gent, waar een mooie stadswandeling met opdrachtjes en een rondvaart met de boot op het programma stonden. Het was een dagje vol cultuur en plezier, en moe maar tevreden zijn we met de trein weer naar Sint-Niklaas gereden. Het is weer mooi geweest, we waren een toffe groep! Geniet nu allemaal maar van een deugddoende vakantie!

De laatste foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.